Pizza

BAKEROVNSPIZZA 

MENY


Sommeråpent fra juni-august


Hos oss kan du sitte ned og nyte sommeren i avlappende omgivelser på vårt gamle sagbruk.

Her er det meste gjenbruk av interiør og eksteriør, og mye er produsert på SAGA.


Pizzaen blir stekt i italiensk bakerovn med en temperatur rundt 400 grader, og er ferdig på få minutter.

Pizzabunnen er laget av italiensk tipo 00 mel, blandet med salt, vann og litt gjær.

Hevet i minst 15 timer og toppet med gode råvarer.


Vi tilbyr også kaffe, is, mineralvann og kioskvarer.

Du kan kjøre bil, eller ta båten innom oss og parkere ved gjestebygga.



HØVLA PLANKE


TOMATSAUS OG MOZZARELLA


FJORDBUA


TOMATSAUS, MOZZARELLA, MAIS, OLIVEN, CHAMPIGNON OG RUCCULA


FORING


TOMATSAUS, MOZZARELLA OG SKINKE


KVIT SAGMANN


CREME FRAICHESAUS, MOZZARELLA, SPEKESKINKE OG RUCCULA


SAGA


TOMATSAUS, MOZZARELLA OG PEPPERONI

KR 180,-


PR. PIZZA